FAQs: Mapes
Com instal·lar els mapes que he comprat a la web de TwoNav?
Posted by Xavi Ventura on 14 October 2016 01:40 PM

INSTAL·LACIÓ AUTOMÀTICA

1 – Accedeixi a www.myTwoNav.com amb el seu compte d'usuari i les seves credencials (utilitzi l'e-mail de compra, o en cas de disposar d'un compte, creï'n un nou de nou).

2 – Un cop dins premi ‘Els meus productes > Els meus mapes’

3 – Busqui el mapa que desitja instal·lar i premi 'Instal·lar'.

Nota: Els mapes mosaic i els packs de mapes solen cobrir àrees molt grans, per tant es recomana instal·lar-los un per un.

4 – A la finestra emergent, cliqui 'Instal·lar mapa' per tal d'iniciar la instal·lació automàtica amb TwoNav Downloader.

Important: En cas de no tenir l'última versió de TwoNav Downloader instal·lada en el seu ordinador premi 'Descarregar TwoNav Downloader'.

5 – A continuació, seleccioni en quin dispositiu vol instal·lar el mapa seleccionat. Si vol instal·lar el mapa en un GPS o smartphone, recordi de connectar l'aparell abans de seguir endavant (si el seu ordinador ha detectat correctament el seu GPS/Smartphone, el dispositiu apareixerà llistat).

6 – A continuació, s'iniciarà el procés d'instal·lació. Segueixi els passos de TwoNav Downloader. TwoNav Downloader registrarà els mapes automàticament sense necessitat d'activar-los mitjançant codi de registre.

INSTAL·LACIÓ MANUAL

En cas que la instal·lació automàtica falli per algun motiu, sempre té l'opció d'activar manualment seguint aquests passos segons el tipus de mapa que desitgi registrar: