Com activar l'App TwoNav Premium?
Posted by Xavi Ventura on 02 November 2016 02:15 PM

Existeixen diverses maneres per activar una llicència TwoNav Premium:

COMPRAR LA LLICÈNCIA A GOOGLE PLAY O ITUNES

Google Play i iTunes li ofereixen 2 Apps TwoNav poguent…

• Comprar directament l'App TwoNav Premium

• Instal·lar l'App TwoNav Free i després passar-se a Premium: Només haurà de comprar la llicència App TwoNav Premium des de la botiga InApp de TwoNav (accessible des de 'Menú principal > Premium > Comprar').

Nota: La compra de l'App TwoNav Premium des d'un store està subjecta a la política de llicències d'aquest store. Google Play permet la instal·lació de l'App en diversos dispositius sense límit algún. Per altra banda, iTunes redueix la instal·lació de l'App a 3 dispositius.

Important: Recordi que també pot instal·lar l'App TwoNav i qualsevol dels mapes que hagi adquirit dins de l'aplicació en altres smartphones. Només haurà d'iniciar sessió amb el mateix compte d'usuari amb el qual va adquirir l'App TwoNav en el nou dispositiu. Google Play/iTunes detectarà que ja disposa d'una llicència App TwoNav al seu nom i podrà instal·lar-la en el nou dispositiu sense cap cost addicional.

Factors importants al comprar en stores virtuals

COMPRAR LA LLICÈNCIA A WWW.TWONAV.COM

1 - Accedeixi a www.twonav.com i compri la llicència App TwoNav Premium.

2 - Un cop comprada, accedeixi a www.myTwoNav.com (‘Els meus productos > Els meus softwares’) i localitzi el codi de registre de la llicència que acaba de comprar.

Important: No confongui el codi de registre de TwoNav amb el codi promocional (inclòs dins de la caixa de qualsevol GPS TwoNav) o el número de sèrie del dispositiu (part posterior del GPS).

3 - Iniciï l'App TwoNav (per defecte s'inicia en mode Free sense activar).

4 - Introdueixi el codi de registre clicant 'Menú principal > Premium' (premi el botó 'Introduir codi de registre').

Nota: Si compra la llicència App TwoNav Premium en web tindrà la possibilitat d'instal·lar-la en 3 dispositius diferents.