FAQs: Mapes
Com instal·lar mapes a l'App TwoNav per a smartphone?
Posted by Xavi Ventura on 02 November 2016 02:16 PM

Disposa de diferents formes per instal·lar mapes a l'App TwoNav:

• Des de App TwoNav: Comprant mapes dins l'App TwoNav. En aquest cas, els mapes s'instal·laran automàticament en el seu smartphone. La botiga de mapes integrada en l'App TwoNav es troba accessible des de 'Menú principal > Botiga'. En cas que ja hagi comprat el mapa anteriorment i desitgi instal·lar-lo en un altre smartphone, només haurà d'iniciar sessió amb el mateix compte d'usuari amb el qual va adquirir el mapa en el nou dispositiu. Google Play/iTunes detectarà que ja disposa d'una llicència d'aquest mapa al seu nom i podrà instal·lar-lo en el nou dispositiu sense cap cost addicional.

Nota: Els mapes comprats dins l'App TwoNav, només es podran utilitzar a l'App, excepte els mapes 'Topo Tessel·les', 'Orto Tessel.les' i 'França IGN Géoportail'. Aquests productes seran accessibles des de www.myTwoNav.com podent instal·lar-los en altres dispositius.

L'App TwoNav també disposa de mapes on-line accessibles des de 'Menú principal > Arxius > Mapes > Mapes on-line'. Per tal de fer-los funcionar, aquests mapes requereixen de connexió a internet, llevat que s'hagin guardat en forma de seccions (porcions de mapes) a la memòria caché del dispositiu.

• Des de www.myTwoNav.com: Instal·lar els mapes comprats des de www.TwoNav.com com en qualsevol altre dispositiu GPS. Com instal·lar els mapes que he comprat a l'smartphone?

Les tessel·les comprades a www.TwoNav.com també es poden instal·lar directament a l'App TwoNav sense necessitat d'utilitzar TwoNav Downloader. En aquest cas només haurà de seleccionar les tessel·les que desitja instal·lar directament des de la botiga de mapes integrada a l'App TwoNav: les tessel·les marcades en groc són les que ja tenia comprades prèviament, podrà instal·lar-les de nou sense necessitat de tornar a pagar.

• Des de Land: Enviant els mapes des de l'arbre de dades de Land com en qualsevol altre dispositiu GPS. Com transferir mapes entre Land/Air i l'smartphone?