Per a què serveix registrar el meu GPS a myTwoNav?
Posted by Xavi Ventura on 02 November 2016 02:20 PM

myTwoNav és el seu espai personal on podrà gestionar fàcilment els seus GPS, mapes i software. Beneficiï's dels següents avantatges registrant el seu GPS a myTwoNav:

• Validar els productes inclosos en la compra del seu GPS: La compra d'un GPS TwoNav inclou una sèrie de productes gratuïts molt interessants, com mapes i llicències de software amb els quals podrà complementar la seva experiència d'usuari.

• Instal·lar mapes fàcilment: TwoNav Downloader li permet instal·lar mapes automàticament al GPS en pocs clics sense necessitat d'activar-los manualment.

• Accedir a promocions especials: Ofertes exclusives per a usuaris que ja disposin de GPS TwoNav.

• Rebre millor servei de suport: En cas de dubtes o consultes tècniques, si registra el seu GPS a myTwoNav facilitarà l'ajuda a l'equip d'atenció al client.

Segueixi aquests passos per tal de registrar fàcilment el seu GPS a myTwoNav:

1 - Accedeixi a www.myTwoNav.com amb el seu compte d'usuari i les seves credencials (utilitzi l'e-mail de compra, o en cas de disposar d'un compte, creï'n un nou de nou).

2 - Cliqui 'Registrar els meus productes'

3 - Introdueixi el codi promocional (targetó inclòs dins de la caixa) o el número de sèrie del seu GPS (part posterior del GPS).

4 - A continuació trobarà la llista de productes que s'inclouen en la compra del seu GPS, validi els productes que desitja utilitzar.

5 - Un cop validats, podrà instal·lar aquests productes des de la secció 'Els meus productes'.