Què és myTwoNav?
Posted by Xavi Ventura on 02 November 2016 02:24 PM

myTwoNav és la seva àrea de client on poder…

Accedeixi a www.myTwoNav.com amb el seu compte d'usuari i les seves credencials (utilitzi l'e-mail de compra, o en cas de disposar d'un compte, creï'n un nou de nou).

REVISAR L'ESTAT DE LES SEVES COMANDES

Des de ‘myTwoNav > Les meves comandes’ podrà consultar ràpidament tota la informació relativa a qualsevol de les seves compres:

• Número de comanda i data de compra
  • Estat de la comanda (pendent de pagament, finalitzada ...)
  • Mètode de pagament i d'enviament
  • Descarregar factura de la comanda

Veure les meves comandes

GESTIONAR LES SEVES DADES DE CLIENT

Des de ‘myTwoNav > Les meves dades’ podrà modificar la informació de client que disposem de vostè:

• Editar les seves dades personals en qualsevol moment
  • Donar d'alta una nova adreça d'enviament en cas de canvi de domicili
  • Subscriure's al servei de newsletters de TwoNav
  • Indicar en quins esports està interessat per tal de rebre ofertes relacionades amb els seus interessos

Veure les meves dades personals

CONSULTAR ELS CODIS DE REGISTRE DELS SEUS PRODUCTES

Des de ‘myTwoNav > Els meus productes > Els meus softwares’ podrà veure un llistat de tots els productes que hagi comprat. Consulti els codis de registre de les seves llicències Land, Air i App TwoNav per tal d'instal·lar-les en qualsevol dispositiu.

Activar Land/Air Premium

Activar App TwoNav Premium

VALIDAR ELS PRODUCTES INCLOSOS EN LA COMPRA DE QUALSEVOL GPS TWONAV

Des de ‘myTwoNav > Els meus productes > Registrar els meus productes’ podrà validar els productes addicionals que s'inclouen en els GPS TwoNav. La compra d'un GPS TwoNav inclou una sèrie de productes gratuïts molt interessants, com mapes i llicències de software amb els quals podrà complementar la seva experiència d'usuari.

Registrar el meu GPS a myTwoNav

INSTAL·LAR MAPES FÀCILMENT EN ELS SEUS DISPOSITIUS

TwoNav Downloader li permet instal·lar mapes automàticament al GPS en pocs clics sense necessitat d'activar-los manualment.

Instal·lar mapes automàticament

CONTACTAR AMB EL DEPARTAMENT D'ATENCIÓ AL CLIENT

En cas de dubtes o consultes tècniques, si registra el seu GPS a myTwoNav facilitarà l'ajuda a l'equip d'atenció al client.

Contactar amb atenció al client