Quins són els primers passos a seguir amb el meu nou GPS?
Posted by Xavi Ventura on 25 April 2017 05:10 PM

En aquesta petita guia t'expliquem els passos que TwoNav recomana seguir per tal de posar en marxa el teu dispositiu GPS. T'ensenyem a instal·lar els millors mapes i el software més adient per gestionar qualsevol sortida outdoor:

COMPROVA EL TEU DISPOSITIU

1 - Introdueix la bateria en el dispositiu GPS. La trobaràs dins la caixa juntament amb la resta d'accessoris.

2 - Inicia el dispositiu prement el botó 'Power on'.

3 - Comprova els mapes preinstal·lats en el GPS. Accedeix a 'Menú principal > Arxius > Mapes':

- Mapa OpenStreetMap (OSM): Mapa complet del país.

- Mapa topogràfic: Les capes de menor detall ja venen pre-instal·lades en el teu dispositiu (cobreixen tot el país). Només has de descarregar les tessel·les de la teva zona per treure el màxim rendiment al teu GPS (capa de més detall).

Mapa relleu 3D: Mapa que conté únicament informació sobre l'altitud del terreny.

A partir d'aquest punt, el teu dispositiu ja està llest per utilitzar. Per enregistrar la teva primera activitat només has de sortir a l'aire lliure i prémer 'Menú principal > Començar! > Lliure'. TwoNav et recomana llegir els següents apartats per tal de treure el màxim partit al teu GPS.

ACONSEGUEIX ELS PRODUCTES GRATUÏTS INCLOSOS EN LA TEVA COMPRA

El teu dispositiu també conté productes complementaris (mapes i software de gestió), activar aquests productes és molt fàcil:

1 - Accedeix a la teva àrea de client TwoNav: www.myTwoNav.com > Registrar els meus productes'.

2 - Introdueix el codi promocional que trobaràs dins la caixa del teu dispositiu GPS.

Què és un codi promocional?

3 - A continuació, veuràs un llistat amb els productes gratuïts a la teva disposició. Per fer-ho, només hauràs de validar cada producte.

Nota: Si vols validar un mapa mosaic, hauràs de seleccionar l'àrea de mapa que vols obtenir.

4 - Un cop validats, ja podràs instal·lar-los. A partir d'aquest punt, els teus productes quedaran disponibles per a ser instal·lats en el teu dispositiu GPS.

INSTAL·LA LAND EN EL TEU ORDINADOR

Land és la millor eina de PC/Mac per a preparar i analitzar les teves sortides. A més, et permetrà gestionar el teu dispositiu GPS: transferir dades (rutes, mapes...), actualitzar el software del dispositiu a l'última versió...

1 - Accedeix a la teva àrea de client TwoNav: www.myTwoNav.com > Els meus softwares’.

2 - Si has validat Land en el pas anterior, veuràs la teva nova llicència Land Standard a la secció 'Els meus software'.

3 - Copia el codi de registre de la teva llicència Land Standard.

4 - A continuació, prem 'Instal·lar' i segueix els passos per instal·lar Land al teu PC/Mac.

5 - Un cop instal·lat, inicia Land.

Nota: Quan iniciïs el software per primera vegada hauràs d'accedir amb el teu compte TwoNav (mateixes credencials que has utilitzat anteriorment per accedir a www.myTwoNav.com).

6 -Land estarà en mode bàsic. Prem 'Activar' per transformar la teva llicència Land Basic a Land Standard. Només hauràs d'introduir el codi de registre que has copiat anteriorment a www.myTwoNav.com.

7 - Ara ja pots gaudir de Land en mode Standard.

Recorda que també pots disposar de més funcions comprant una llicència Land Premium. Compra Land Premium amb un -50% de descompte pel simple fet de ser usuari d'un GPS TwoNav.

Comprar Land Premium

INSTAL·LA MAPES EN EL TEU DISPOSITIU

El teu GPS TwoNav es presenta amb mapes preinstal·lats, però pots ampliar-los. Per exemple, en el cas dels mapes mosaic, pots afegir una capa de tessel·les (capa més detallada):

1 - Assegura't que el teu dispositiu està connectat a l'ordinador.

2 - Accedeix a la teva àrea de client TwoNav: 'www.myTwoNav.com > Els meus productes > Els meus mapes’.

3 - Desplega el contingut del mapa que vols instal·lar i selecciona 'Instal·lar'.

4 - A continuació s'iniciarà l'instal·lador de mapes TwoNav Downloader.

Nota: Si has instal·lat el software Land en els passos anteriors, el teu ordinador ja disposarà de TwoNav Downloader. Si no és així, el pots instal·lar en aquest moment.

5 - A TwoNav Downloader, selecciona en quin dispositiu vols instal·lar el mapa seleccionat.

6 - Un cop finalitzat el procés d'instal·lació, ja tindràs disponible el mapa en el teu dispositiu.

7 - En cas d'haver instal·lat tessel·les d'un mapa mosaic, les podràs veure quan facis zoom en aquesta zona del mapa (les diferents capes de mapa aniran desapareixent a mesura que aplics més zoom mostrant capes cada vegada més detalles).