FAQs: Aventura
Com actualitzar el sistema operatiu d'Aventura?
Posted by Florian Gratien on 07 April 2011 05:06 PM

Aventura inclou 2 nivells de software:

• Sistema operatiuS'executa de forma subjacent a TwoNav i controla l'operacions més internes de l'aparell.
  • TwoNav: Programa que s'executa sobre el sistema operatiu i amb el qual interactua l'usuari.

Normalment, les actualitzacions de software es produïxen per a TwoNav, però el sistema operatiu també pot disposar d'actualitzacions.

Important:

• L'usuari ha de saber que aquest és un procés delicat. S'ha d'aplicar correctament, en cas contrari, podria deixar la seva unitat inservible.
  • Per tal d'evitar la pèrdua de dades durant el procés d'actualització, copiï tots els seus arxius personals ubicats dins la carpeta 'TwoNavData/Data' al seu ordinador (còpia de seguretat).
  • Les actualitzacions poden trigar uns minuts, és possible que hagi d'esperar a la seva completa finalització. Deixi treballar el dispositiu fins que aquest li dongui noves indicacions.
  • Cal disposar de suficient bateria tal de poder actualitzar el sistema operatiu, com a mínim 30 min.
  • La tapa de la bateria ha d'estar tancada, d'aquesta manera no es produiran danys irreparables en el sistema operatiu.

Per actualitzar el sistema operatiu de Aventura segueixi aquests passos:

1 - Descomprimeixi el fitxer SISTEMA OPERATIU AVENTURA i copiï la carpeta 'Upload' a l'arrel de la targeta SD del seu dispositiu Aventura.

2 - Amb el seu model Aventura encès, mantingui premut el botó 'Sistema operatiu', faci-ho amb força utilitzant un estilet.

3 - Sense deixar de prémer el botó 'Sistema operatiu', premi breument el botó 'Reset' utilitzant un altre estilet.

4 - Un cop aplicat el reset, el sistema iniciarà el procés d'actualització, mostrant una pantalla blava. Esperi uns segons fins que acabi el procés, serà llavors quan el sistema es reiniciï.

5 - Per comprovar que la versió del seu sistema operatiu ha estat correctament actualitzada pot comprovar-ho accedint a 'Menú principal > Configuració > Configuració completa > Sistema > Dispositiu > Sobre'.

6 - Un cop finalitzada l'actualització, pot donar-se el cas que l'usuari hagi de tornar a calibrar la pantalla del dispositiu.

7 - Un cop finalitzada l'actualització, pot eliminar els arxius descomprimits a la targeta SD.

Important:

• El botó 'Sistema operatiu' es troba darrere de la goma del compartiment de la targeta SD, a l'esquerra del lector SD, just al costat de la connexió d'àudio.
  • El botó 'Reset' també es troba darrere de la goma del compartiment de la targeta SD, al costat del port sèrie.
  • Si el botó 'Sistema operatiu' no és pressionat amb força suficient, no funcionarà i el que acabarà fent és un reset normal al prémer el botó 'Reset'.
  • Si el botó 'Reset' és premut durant massa temps seguit, l'aparell no serà reiniciat i el sistema operatiu no s'instal·larà.

Nota: En cas d'haver perdut l'identificador del dispositiu o els registres de llicència, enviï un e-mail al Departament de Retorn de Material (rma@twonav.com).