FAQs: Aventura
Com actualitzar el sistema operatiu d'Aventura?
Posted by Florian Gratien on 07 April 2011 05:06 PM

Aventura inclou 2 nivells de software:

• Sistema operatiuS'executa de forma subjacent a TwoNav i controla l'operacions més internes de l'aparell.
  • TwoNav: Programa que s'executa sobre el sistema operatiu i amb el qual interactua l'usuari.

Normalment, les actualitzacions de software es produïxen per a TwoNav, però el sistema operatiu també pot disposar d'actualitzacions.

Important:

• L'usuari ha de saber que aquest és un procés delicat. S'ha d'aplicar correctament, en cas contrari, podria deixar la seva unitat inservible.
  • Per tal d'evitar la pèrdua de dades durant el procés d'actualització, copiï tots els seus arxius personals ubicats dins la carpeta 'TwoNavData/Data' al seu ordinador (còpia de seguretat).
  • Les actualitzacions poden trigar uns minuts, és possible que hagi d'esperar a la seva completa finalització. Deixi treballar el dispositiu fins que aquest li dongui noves indicacions.
  • Cal disposar de suficient bateria tal de poder actualitzar el sistema operatiu, com a mínim 30 min.
  • La tapa de la bateria ha d'estar tancada, d'aquesta manera no es produiran danys irreparables en el sistema operatiu.

Per actualitzar el sistema operatiu de Aventura segueixi aquests passos:

1.  Descomprimeixi el fitxer SISTEMA OPERATIU AVENTURA i copiï la carpeta 'Upload' a l'arrel de la targeta SD del seu dispositiu Aventura.

2.  Amb el seu model Aventura encès, mantingui premut el botó 'Sistema operatiu', faci-ho amb força utilitzant un estilet.

3.  Sense deixar de prémer el botó 'Sistema operatiu', premi breument el botó 'Reset' utilitzant un altre estilet.

4.  Un cop aplicat el reset, el sistema iniciarà el procés d'actualització, mostrant una pantalla blava. Esperi uns segons fins que acabi el procés, serà llavors quan el sistema es reiniciï.

5.  Per comprovar que la versió del seu sistema operatiu ha estat correctament actualitzada pot comprovar-ho accedint a 'Menú principal > Configuració > Configuració completa > Sistema > Dispositiu > Sobre'.

6.  Un cop finalitzada l'actualització, pot donar-se el cas que l'usuari hagi de tornar a calibrar la pantalla del dispositiu.

7.  Un cop finalitzada l'actualització, pot eliminar els arxius descomprimits a la targeta SD.

Important:

• El botó 'Sistema operatiu' es troba darrere de la goma del compartiment de la targeta SD, a l'esquerra del lector SD, just al costat de la connexió d'àudio.

• El botó 'Reset' també es troba darrere de la goma del compartiment de la targeta SD, al costat del port sèrie.

• Si el botó 'Sistema operatiu' no és pressionat amb força suficient, no funcionarà i el que acabarà fent és un reset normal al prémer el botó 'Reset'.

• Si el botó 'Reset' és premut durant massa temps seguit, l'aparell no serà reiniciat i el sistema operatiu no s'instal·larà.

Nota: En cas d'haver perdut l'identificador del dispositiu o els registres de llicència, enviï un e-mail al Departament de Retorn de Material (rma@twonav.com).