Com instal·lar/desinstal·lar TwoNav Android?
Posted by Xavi Ventura on 11 April 2011 03:43 PM

INSTAL·LAR: DES DE LA PÀGINA WEB DE TWONAV

1 - Accedeixi a la web de descàrregues de TwoNav: http://www.twonav.com/ca/suport/descarregues

2 - A continuació descarregui l'aplicació 'TwoNav Android' des de la secció 'Smartphone'.

Nota: En cas que hi hagi descarregat l'arxiu en el seu PC en lloc de descarregar-lo directament al dispositiu Android, haurà de transferir l'arxiu descarregat al seu dispositiu. Tingui en compte que alguns navegadors poden descarregar l'arxiu comprimit com *.ZIP, en aquest cas, haurà de canviar el nom del fitxer a *.APK.

3 - Obri el gestor de fitxers per defecte (en aquest exemple: 'ES File Explorer File Manager') i busqui el fitxer *.APK que ha copiat prèviament (busqui'l a la mateixa ubicació on ha copiat l'arxiu *.APK).

4 - Un cop trobat, faci doble clic sobre l'arxiu *.APK i premi 'Instal·lar'.

5 - Un cop instal·lada, executi l'aplicació i procedeixi al seu registre. El procediment és exactament el mateix que en qualsevol altra plataforma. Faci el registre directament des de:

>> En cas que el dispositiu disposi de connexió a internet (rebrà el codi de registre per e-mail).

>> En cas que el dispositiu no disposi de connexió a internet (procés explicat breument a l'e-mail del registre de la seva llicència, accessible des de www.myTwoNav.com).

INSTAL·LAR: DES DE GOOGLE PLAY

1 - Accedeixi a 'Play store' i busqui l'aplicació 'TwoNav':

>> App 'TwoNav': TwoNav en mode gratuït es presenta amb certes limitacions en el seu ús tant en característiques com en funcions.

>> App 'TwoNav Premium': Llicència completa sense limitacions.

2 - Faci click a 'Instal·lar', llegeixi les especificacions i, a continuació, faci click a 'Acceptar & Comprar'.

3 - Just després, s'iniciarà el procés de descàrrega. Esperi fins que la instal·lació hagi acabat satisfactòriament.

4 - Un cop acabada, premi 'Obrir' per iniciar l'aplicació.

Nota: En cas que descarregui 'TwoNav Premium' no haurà d'introduir el codi de registre per registrar el producte. 'TwoNav Premium' quedarà automàticament registrada en el seu dispositiu.

Important: Recordi que també pot instal·lar l'App TwoNav i qualsevol dels mapes que hagi adquirit dins de l'aplicació en altres smartphones. Només haurà d'iniciar sessió amb el mateix compte d'usuari amb el qual va adquirir l'App TwoNav en el nou dispositiu. Google Play/iTunes detectarà que ja disposa d'una llicència App TwoNav al seu nom i podrà instal·lar-la en el nou dispositiu sense cap cost addicional.

DESINSTAL·LAR

1 - Si desitja desinstal·lar l'aplicació accedeixi a: 'Configuració > Administrador d'aplicacions > TwoNav'.

2 - Seleccioni 'Desinstal·lar'. A continuació s'iniciarà el procés per desinstal·lar l'aplicació.

3 - Un cop el procés hagi finalitzat, l'aplicació quedarà completament desinstal·lada del seu dispositiu.