Com instal·lar/desinstal·lar TwoNav Windows?
Posted by Xavi Ventura on 11 April 2011 03:45 PM

1 - Accedeixi a la web de descàrregues de TwoNav: http://www.twonav.com/ca/suport/descarregues

2 - A continuació descarregui l'aplicació 'TwoNav Windows' des de la secció 'Windows'.

3 - Un cop descarregat, faci doble click sobre el fitxer per tal de procedir a la instal·lació de l'aplicació.

4 - Seleccioni 'OK' a l'avís legal.

5 - Quan es mostri la ruta d'instal·lació, podrà instal·lar l'aplicació de dues maneres diferents:

>> Instal·lar l'aplicació a la carpeta per defecte (en cas que disposi d'una versió anterior prèviament instal·lada, aquesta quedarà reemplaçada per la nova versió).

>> Instal·lar l'aplicació en una carpeta diferent en comptes d'utilitzar la carpeta per defecte (en cas de tenir una versió anterior prèviament instal·lada, aquesta es mantindrà i la nova versió s'instal·larà en un ubication diferent).

6 - Seleccioni 'Instal·lar' per finalitzar la instal·lació.

DESINSTAL·LAR

1 - Si desitja desinstal·lar l'aplicació accedeixi a: 'Panell de control > Programes > Desinstal·lar un programa'.

2 - Seleccioni 'TwoNav'. A continuació s'iniciarà el procés per desinstal·lar l'aplicació.

3 - Un cop el procés hagi finalitzat, l'aplicació quedarà completament desinstal·lada del seu dispositiu.