Com actualitzar l'eBoot i el sistema operatiu de Delta?
Posted by Xavi Ventura on 13 October 2011 12:50 PM

Delta inclou 3 nivells de software:

• eBoot: Gestor d'iniciament que executa el sistema operatiu.
  • Sistema operatiu: S'executa de forma subjacent a TwoNav i controla l'operacions més internes de l'aparell.
  • TwoNav: Programa que s'executa sobre el sistema operatiu i amb el qual interactua l'usuari.

Normalment, les actualitzacions de software es produïxen per a TwoNav, però l'eBoot i el sistema operatiu també poden disposar d'actualitzacions.

Important:

• L'usuari ha de saber que aquest és un procés delicat. S'ha d'aplicar correctament, en cas contrari, podria deixar la seva unitat inservible.
  • Per tal d'evitar la pèrdua de dades durant el procés d'actualització, copiï tots els seus arxius personals ubicats dins la carpeta 'TwoNavData/Data' al seu ordinador (còpia de seguretat).
  • Les actualitzacions poden trigar uns minuts, és possible que hagi d'esperar a la seva completa finalització. Deixi treballar el dispositiu fins que aquest li dongui noves indicacions.
  • Cal disposar de suficient bateria tal de poder actualitzar el sistema operatiu, com a mínim 30 min.
  • La tapa de la bateria ha d'estar tancada, d'aquesta manera no es produiran danys irreparables en el sistema operatiu.

Per actualitzar l'eBoot i el sistema operatiu de Delta segueixi aquests passos:

Important: L'actualització d'eBoot ha de ser la primera a fer-se i posteriorment reiniciar l'aplicació. Un cop reiniciada, podrà fer-se l'actualització del sistema operatiuAquest és l'ordre correcte per tal d'actualitzar tots dos componentsen cas contrari el sistema operatiu podria perdre el seu identificador i la seva llicència. L'actualització del sistema operatiu eliminarà tots els fitxers emmagatzemats a la memòria interna.

Actualització eBoot:

1.  Descomprimeixi el fitxer EBOOT DELTA i copiï el fitxer EBOOT.NB0 dins l'arrel de la seva targeta microSD.

Nota: Utilitzi una targeta microSD formatejada amb Windows XP en FAT32 (més informació: Com formatejar degudament una targeta microSD per tal d'utilitzar-la en el meu GPS TwoNav?)

2.  Col·loqui de nou la targeta microSD en el dispositiu.

3.  Reiniciï l'aplicació, a continuació el component eBoot s'actualitzarà automàticament (temps estimat: 1 segon).

4.  A continuació un missatge serà mostrat ("Update eBoot success 100%").

5.  Per comprovar que la versió del seu eBoot ha estat correctament actualitzada pot comprovar-ho accedint a 'Menú principal > Configuració > Configuració completa > Sistema > Dispositiu > Sobre'.

6.  Un cop finalitzada l'actualització, pot donar-se el cas que l'usuari hagi de tornar a calibrar la pantalla del dispositiu.

7.  Un cop finalitzada l'actualització, pot eliminar els arxius descomprimits a la targeta microSD.

Actualització sistema operatiu:

1.  Per tal d'evitar la pèrdua de dades durant el procés d'actualització, copiï tots els seus arxius personals ubicats dins la carpeta 'TwoNavData/Data' al seu ordinador (còpia de seguretat).

2.  Descomprimeixi el fitxer SISTEMA OPERATIU DELTA, i copiï tots els fitxers a la carpeta arrel de la seva targeta microSD.

Nota: Utilitzi una targeta microSD formatejada amb Windows XP en FAT32 (més informació: Com formatejar degudament una targeta microSD per tal d'utilitzar-la en el meu GPS TwoNav?)

3.  Col·loqui de nou la targeta microSD en el dispositiu.

4.  Reiniciï l'aplicació, a continuació començarà automàticament l'actualització del sistema operatiu (temps estimat: 2 minuts).

5.  El procés consta de 4 parts, quan arribi al 100% de la quarta part tregui la targeta microSD i esborri els arxius de sistema operatiu que ha descomprimit prèviament a l'arrel de la targeta microSD.

6.  Restauri de nou tots els seus arxius personals dins la carpeta 'TwoNavData/Data'.

7.  Per comprovar que la versió del seu sistema operatiu ha estat correctament actualitzada pot comprovar-ho accedint a 'Menú principal > Configuració > Configuració completa > Sistema > Dispositiu > Sobre'.

8.  Un cop finalitzada l'actualització, pot donar-se el cas que l'usuari hagi de tornar a calibrar la pantalla del dispositiu. Després d'acabar el procés d'actualització, a l'arrel de la memòria interna del seu dispositiu Delta trobarà diversos fitxers GPSParam, aquests fitxers no han de ser esborrats ja que seran utilitzats per millorar la sensibilitat del GPS.

Nota: En cas d'haver perdut l'identificador del dispositiu o els registres de llicència, enviï un e-mail al Departament de Retorn de Material (rma@twonav.com).