FAQs: Ultra
Factors importants al comprar en stores virtuals
Posted by Xavi Ventura on 09 January 2012 04:01 PM
  • La compra de productes des de la web de TwoNav implica entrar a la base de dades de l'empresa, mentre que la compra dels mateixos productes a Apple Store i Google Play implica entrar a la base de dades d'Apple i Google.

• TwoNav també dóna suport a nivell consultiu sobre els seus productes i el seu funcionament als usuaris que els comprin en plataformes externes, però en cap cas podrà donar suport en termes de gestió d'usuari, com ara reinstal·lacions, canvis de dades personals, etc... Els clients no consten com a clients de TwoNav sinó d'Apple Store o  Google Play.

• El procés d'instal·lació dels productes de TwoNav en dispositius Apple (iPhone, iPad...) i dispositius Google (Android) és instantani. L'usuari només haurà de seleccionar el producte en el seu mercat d'aplicacions, acceptar el pagament i tot seguit instal·lar-lo. Mentre que la compra via la web de TwoNav implica un procés de pagament, descàrrega i instal·lació molt més llarg i manual.

Nota: TwoNav no pretén incentivar la compra en cap dels diferents mètodes, simplement recordar aquests aspectes perquè els usuaris valorin i puguin escollir el mètode que prefereixin sent conscients de les condicions dels mateixos.