FAQs: Anima
No puc iniciar el meu GPS TwoNav
Posted by Xavi Ventura on 14 June 2012 10:13 AM

OK!, l'entenem, és una experiència decebedora, així que veiem què podem fer per solucionar-la...

En aquesta FAQ podrà trobar algunes mesures d'urgència per tal de poder resoldre el seu problema. En cas que no domini aquesta tecnologia, no dubti en posar-se en contacte amb el nostre equip de suport a: http://support.twonav.com

El nostre equip de suport li explicarà el procés per resoldre qualsevol tipus de problema.

En primer lloc, ha de saber amb exactitud quin és el seu tipus de problema:

"Només visualitzo la pantalla de benvinguda de TwoNav (logotip TwoNav en una imatge verda) o una pantalla amb el número de versió de TwoNav"

Situació: TwoNav s'inicïa, però tot seguit l'aplicació queda congelada.

Causa: Arxius malmesos.

Solució 1: En cas de tenir-la connectada, retiri la targeta microSD (si TwoNav s'inicïa correctament després de treure la targeta SD, el problema era degut a un arxiu malmès dins la mateixa targeta SD, o fins i tot a un defecte de fàbrica de la pròpia targeta).

Solució 2: Connecti el dispositiu al port USB i iniciï el software Land (podrà descarregar Land en mode gratuït o premium fent click aquí). Un cop descarregat, busqui el seu dispositiu TwoNav a la secció 'Arxius emmagatzemats' (arbre de dades). Posteriorment, faci clic dret sobre el dispositiu i seleccioni 'reparar'.

Solució 3: En cas que els passos 1 i 2 no hagin solucionat el seu problema, és possible que disposi d'un arxiu malmès dins de la memòria interna del dispositiu (carpeta 'TwoNavData'). Recordi que pot intentar trobar manualment aquest arxiu (potser un mapa personalitzat que vostè mateix va fer o que algun contacte li va passar), o simplement esborrar tot el contingut de la carpeta 'TwoNavData' (Important: en cas de guardar algun arxiu important en ella, no oblidi fer-ne una còpia de seguretat).

Solució 4: Si us plau, entri en contacte amb nosaltres mitjançant l'adreça rma@twonav.com i l'assessorarem sobre com procedir.

"TwoNav s'inicia en mode Windows CE"

Situació: TwoNav no s'inicia de forma habitual, en el seu lloc es mostra l'escriptori de Windows CE.

Causa: La versió TwoNav no s'ha instal·lat correctament causant una mala iniciació de l'aplicació.

Solució 1: Actualitzi manualment la versió TwoNav, en comptes de fer-ho automàticament.

Solució 2: Descarregui el següent arxiu *.XML segons el model de GPS:

Copiï tant l'arxiu *.XML descarregat com l'última versió de TwoNav (que trobarà dins l'arxiu *.ZIP) a la carpeta arrel de la seva targeta MicroSD (clic aquí per tal de descarregar la última versió de TwoNav). Un cop fet aquest pas, executi de nou el seu dispositiu GPS.

Opció 3: En cas que els passos 1 i 2 no hagin solucionat el seu problema, pot intentar tornar a instal·lar el sistema operatiu del dispositiu. Aquesta és una operació perillosa, de manera que ha de llegir atentament les instruccions, i en cas de dubte, entri en contacte amb el nostre servei de suport: http://support.twonav.com

Opció 4: Si us plau, entri en contacte amb nosaltres mitjançant l'adreça rma@twonav.com i l'assessorarem sobre com procedir.

"Apareix la pantalla de càrrega del sistema operatiu (logotip TwoNav en una pantalla en negre)"

Situació: He vist carregar el sistema operatiu (OS), però ara la pantalla apareix en negre.

Causa: Hi ha algun tipus de problema mentres es carrega l'aplicació TwoNav, o fins i tot durant la càrrega del sistema operatiu.

Solució 1: Connecti el dispositiu al port USB i iniciï el software Land (podrà descarregar Land en mode gratuït o premium fent click aquí). Un cop descarregat, busqui el seu dispositiu TwoNav a la secció 'Arxius emmagatzemats' (arbre de dades). Posteriorment, faci clic dret sobre el dispositiu i seleccioni 'reparar'.

Solució 2: En cas que el pas 1 no hagi solucionat el seu problema, pot intentar tornar a instal·lar el sistema operatiu del dispositiu. Aquesta és una operació perillosa, de manera que ha de llegir atentament les instruccions, i en cas de dubte, entri en contacte amb el nostre servei de suport: http://support.twonav.com

Solució 3: Si us plau, entri en contacte amb nosaltres mitjançant l'adreça rma@twonav.com i l'assessorarem sobre com procedir.

"La pantalla està totalment morta!"

Situació: No veig cap tipus de senyal en el dispositiu.

Causa: El GPS no està en ús.

Solució 1: La bateria ha d'estar ubicada correctament i completament carregada (en cas que no sigui així, connecti el dispositiu al carregador USB).

Solució 2: Si us plau, entri en contacte amb nosaltres mitjançant l'adreça rma@twonav.com i l'assessorarem sobre com procedir.

Opció 1