Com actualitzar TwoNav a Android?
Posted by Xavi Ventura on 03 September 2012 04:46 PM

ACTUALITZAR

1 - Obri 'Play Store'.

2 - Seleccioni la secció 'MyApps/Les meves aplicacions'.

3 - Si una versió superior està disponible, podrà actualitzar-se a aquesta versió des de la secció 'Actualitzacions/Updates'. Seleccioni l'aplicació 'TwoNav'.

4 - Premi el botó 'Actualitzar' i segueixi les indicacions. L'actualització durarà uns minuts.

5 - Un cop l'actualització hagi acabat, podrà iniciar 'TwoNav'.

Nota: En cas de no tenir accés a noves versions això significarà que ja disposa de l'última versió instal·lada.