FAQs: Ultra
Com actualitzar l'eBoot i el sistema operatiu d'Ultra?
Posted by Xavi Ventura on 16 November 2012 01:38 PM

Ultra inclou 3 nivells de software:

• eBoot: Gestor d'iniciament que executa el sistema operatiu.
  • Sistema operatiuS'executa de forma subjacent a TwoNav i controla l'operacions més internes de l'aparell.
  • TwoNav: Programa que s'executa sobre el sistema operatiu i amb el qual interactua l'usuari.

Normalment, les actualitzacions de software es produïxen per a TwoNav, però l'eBoot i el sistema operatiu també poden disposar d'actualitzacions.

Important:

• L'usuari ha de saber que aquest és un procés delicat. S'ha d'aplicar correctament, en cas contrari, podria deixar la seva unitat inservible.
  • Per tal d'evitar la pèrdua de dades durant el procés d'actualització, copiï tots els seus arxius personals ubicats dins la carpeta 'TwoNavData/Data' al seu ordinador (còpia de seguretat).
  • Les actualitzacions poden trigar uns minuts, és possible que hagi d'esperar a la seva completa finalització. Deixi treballar el dispositiu fins que aquest li dongui noves indicacions.
  • Cal disposar de suficient bateria tal de poder actualitzar el sistema operatiu, com a mínim 30 min.

Per actualitzar l'eBoot i el sistema operatiu de Ultra segueixi aquests passos:

1.  Descomprimeixi el fitxer EBOOT ULTRASISTEMA OPERATIU ULTRA dins l'arrel de la seva targeta microSD.

Nota: Utilitzi una targeta microSD formatejada amb Windows XP en FAT32 (més informació: Com formatejar degudament una targeta microSD per tal d'utilitzar-la en el meu GPS TwoNav?)

2.  Pari el dispositiu Ultra.

3.  Premi botó 'OK' fins que la pantalla mostri una barra de progrés.

4.  A continuació, el procés d'actualització s'iniciarà: 0% -> 25% -> 50% -> 75% -> 100% -> Reiniciat. Encara que no vegi signes d'interacció, no premi cap botó, aquest procés només trigarà uns minuts.

5.  Per comprovar que la versió del seu eBoot i sistema operatiu han estat correctament actualitzades pot comprovar-ho accedint a 'Menú principal > Configuració > Configuració completa > Sistema > Dispositiu > Sobre'.

6.  Un cop finalitzada l'actualització, pot donar-se el cas que l'usuari hagi de tornar a calibrar la pantalla del dispositiu.

7.  Un cop finalitzada l'actualització, pot eliminar els arxius descomprimits a la targeta microSD.

Nota: En cas d'haver perdut l'identificador del dispositiu o els registres de llicència, enviï un e-mail al Departament de Retorn de Material (rma@twonav.com).