FAQs: Anima
Com formatejar degudament una targeta microSD per tal d'utilitzar-la en el meu GPS TwoNav?
Posted by Xavi Ventura on 11 December 2012 04:47 PM

Important: Si us plau, abans de començar el procès, llegeixi atentament aquestes instruccions per tal d'evitar la pèrdua de dades. Recordi que després d'aquest procés totes les dades de la targeta microSD es perdran.

1. Descarregui i instal·li el software 'MiniAide Fat32 Formatter Home Edition' (secció 'Download') >>> Free for Home use

2. Connecti la targeta microSD al PC mitjançant un cable USB o un lector de targetes microSD (la targeta quedarà assignada a una lletra d'unitat d'emmagatzematge).

3. Iniciï 'MiniAide Fat32 Formatter Home Edition'.

4. Seleccioni la unitat d'emmagatzematge assignada a la targeta microSD.

5. Al llistat de la dreta, seleccioni 'Format Partition' (totes les dades d'aquesta partició s'esborraran).

6. Fixi la següent configuració:
         - File System: 'FAT32'
         - Cluster size: '4 KB'

7. Premi 'OK' i esperi fins que el procés hagi finalitzat.