FAQs: Anima
Com formatejar degudament una targeta microSD per tal d'utilitzar-la en el meu GPS TwoNav?
Posted by Xavi Ventura on 11 December 2012 04:47 PM

Important: Si us plau, abans de començar el procès, llegeixi atentament aquestes instruccions per tal d'evitar la pèrdua de dades. Recordi que després d'aquest procés totes les dades de la targeta microSD es perdran.

1 - Descarregui i instal·li el software MiniAide Fat32 Formatter Home Edition (secció 'Download')

2 - Connecti la targeta microSD al PC mitjançant un cable USB o un lector de targetes microSD (la targeta quedarà assignada a una lletra d'unitat d'emmagatzematge).

3 - Iniciï 'MiniAide Fat32 Formatter Home Edition'.

4 - Seleccioni la unitat d'emmagatzematge assignada a la targeta microSD.

5 - Al llistat de la dreta, seleccioni 'Format Partition' (totes les dades d'aquesta partició s'esborraran).

6 - Fixi la següent configuració:

• File System: FAT32
  • Cluster size: 4 KB

7 - Premi OK i esperi fins que el procés hagi finalitzat.