Com instal·lar/desinstal·lar Land Mac?
Posted by Xavi Ventura on 02 May 2014 10:25 AM

1 - Accedeixi a la web de descàrregues de TwoNav: http://www.twonav.com/ca/suport/descarregues

2 - A continuació descarregui l'aplicació 'Land Mac' des de la secció 'Mac'.

3 - Un cop descarregat, trobi el fitxer 'Land' a la carpeta 'Descàrregues'...

>> Si fa doble clic sobre el fitxer, l'aplicació 'Land' s'executarà sense quedar instal·lada en el seu Mac.

>> En cas que desitgi instal·lar l'aplicació 'Land' en el seu dispositiu, arrossegui l'arxiu 'Land' que acaba de descarregar fins la carpeta 'Aplicacions'. A partir d'aquest moment, l'aplicació ja quedarà instal·lada en el seu dispositiu.

Nota: Per tal d'instal·lar productes de forma automàtica amb TwoNav Downloader (www.myTwoNav.com), ha de tenir l'aplicació 'Land' instal·lada en el seu ordinador (segon punt). Si no és així, TwoNav Downloader no detectarà l'aplicació.

DESINSTAL·LAR

1 - Si desitja desinstal·lar l'aplicació només haurà arrossegar-la de la carpeta 'Aplicacions' a la paperera de Mac.

2 - Un cop el procés hagi finalitzat, l'aplicació quedarà completament desinstal·lada del seu dispositiu.