Com instal·lar/desinstal·lar Land/Air Mac?
Posted by Xavi Ventura on 02 May 2014 10:25 AM

1 - Accedeixi a la web de descàrregues de TwoNav: http://www.twonav.com/ca/suport/descarregues

2 - A continuació descarregui l'aplicació 'Land' o 'Air' Mac des de la secció 'Mac'.

3 - Un cop descarregat, trobi el fitxer 'Land' o 'Air' a la carpeta 'Descàrregues'...

>> Si fa doble clic sobre el fitxer, l'aplicació 'Land' o 'Air' s'executarà sense quedar instal·lada en el seu Mac.

>> En cas que desitgi instal·lar l'aplicació 'Land' o 'Air' en el seu dispositiu, arrossegui l'arxiu 'Land' o 'Air' que acaba de descarregar fins la carpeta 'Aplicacions'. A partir d'aquest moment, l'aplicació ja quedarà instal·lada en el seu dispositiu.

Nota: Per tal d'instal·lar productes de forma automàtica amb TwoNav Downloader (www.myTwoNav.com), ha de tenir l'aplicació 'Land' o 'Air' instal·lada en el seu ordinador (segon punt). Si no és així, TwoNav Downloader no detectarà l'aplicació.

DESINSTAL·LAR

1 - Si desitja desinstal·lar l'aplicació només haurà arrossegar-la de la carpeta 'Aplicacions' a la paperera de Mac.

2 - Un cop el procés hagi finalitzat, l'aplicació quedarà completament desinstal·lada del seu dispositiu.