Com actualitzar l'eBoot i el sistema operatiu d'Anima/Anima+?
Posted by Xavi Ventura on 10 June 2014 11:56 AM

Anima/Anima+ inclou 3 nivells de software:

• eBoot: Gestor d'iniciament que executa el sistema operatiu.
  • Sistema operatiuS'executa de forma subjacent a TwoNav i controla l'operacions més internes de l'aparell.
  • TwoNav: Programa que s'executa sobre el sistema operatiu i amb el qual interactua l'usuari.

Normalment, les actualitzacions de software es produïxen per a TwoNav, però l'eBoot i el sistema operatiu també poden disposar d'actualitzacions.

Important:

• L'usuari ha de saber que aquest és un procés delicat. S'ha d'aplicar correctament, en cas contrari, podria deixar la seva unitat inservible.
  • Per tal d'evitar la pèrdua de dades durant el procés d'actualització, copiï tots els seus arxius personals ubicats dins la carpeta 'TwoNavData/Data' al seu ordinador (còpia de seguretat).
  • Les actualitzacions poden trigar uns minuts, és possible que hagi d'esperar a la seva completa finalització. Deixi treballar el dispositiu fins que aquest li dongui noves indicacions.
  • Cal disposar de suficient bateria tal de poder actualitzar el sistema operatiu, com a mínim 30 min.
  • La tapa de la bateria ha d'estar tancada, d'aquesta manera no es produiran danys irreparables en el sistema operatiu.

Per actualitzar l'eBoot i el sistema operatiu de Anima/Anima+ segueixi aquests passos:

Actualització eBoot:

1.  Descomprimeixi el fitxer EBOOT ANIMA/ANIMA+. Copiï el fitxer EBOOT.NB0 dins l'arrel de la seva targeta microSD.

Nota: Utilitzi una targeta microSD formatejada amb Windows XP en FAT32 (més informació: Com formatejar degudament una targeta microSD per tal d'utilitzar-la en el meu GPS TwoNav?)

2.  Col·loqui de nou la targeta microSD en el dispositiu.

3.  Mantingui premuts els botons 'On/Off' i 'Page' al mateix temps que connecta el cable microUSB a Anima/Anima+, faci-ho fins que el procés d'actualització s'iniciï (el cable microUSB ha d'estar connectat a l'ordinador).

4.  El procés d'actualització d'eBoot començarà automàticament, a la pantalla es mostrarà una barra de progrés (durada estimada: 1 segon).

5.  Una vegada completat, el dispositiu es reiniciarà automàticament.

6.  Per comprovar que la versió del seu eBoot ha estat correctament actualitzada pot comprovar-ho accedint a 'Menú principal > Configuració > Configuració completa > Sistema > Dispositiu > Sobre'.

7.  Un cop finalitzada l'actualització, pot donar-se el cas que l'usuari hagi de tornar a calibrar la pantalla del dispositiu.

8.  Un cop finalitzada l'actualització, pot eliminar els arxius descomprimits a la targeta microSD.

Actualització sistema operatiu:

1.  Descomprimeixi el fitxer SISTEMA OPERATIU ANIMA/ANIMA+. Copiï els fitxers dins l'arrel de la seva targeta microSD.

Nota: Utilitzi una targeta microSD formatejada amb Windows XP en FAT32 (més informació: Com formatejar degudament una targeta microSD per tal d'utilitzar-la en el meu GPS TwoNav?)

2.  Col·loqui de nou la targeta microSD en el dispositiu.

3.  Mantingui premuts els botons 'On/Off' i 'Page' al mateix temps que connecta el cable microUSB a Anima/Anima+, faci-ho fins que el procés d'actualització s'iniciï (el cable microUSB ha d'estar connectat a l'ordinador).

4.  El procés d'actualització del sistema operatiu començarà automàticament, a la pantalla es mostrarà una barra de progrés (durada estimada: 2 minuts).

5.  Una vegada completat, el dispositiu es reiniciarà automàticament.

6.  Per comprovar que la versió del seu sistema operatiu ha estat correctament actualitzada pot comprovar-ho accedint a 'Menú principal > Configuració > Configuració completa > Sistema > Dispositiu > Sobre'.

7.  Un cop finalitzada l'actualització, pot donar-se el cas que l'usuari hagi de tornar a calibrar la pantalla del dispositiu.

8.  Un cop finalitzada l'actualització, pot eliminar els arxius descomprimits a la targeta microSD.

Nota: En cas d'haver perdut l'identificador del dispositiu o els registres de llicència, enviï un e-mail al Departament de Retorn de Material (rma@twonav.com).